BliX-EM  

 beweegt iedereen, jou ook?
Wie zijn wij ? 

Trainers: Ellen Aalpoel , Marcel van Paeschen, Ilse Bisseling, Karien Brederode en Carola Grave 

 

Ellen

1963, is graag lui maar altijd wel te bewegen tot bewegen. Opgeleid tot fysiotherapeut met als verbijzondering Women's Health. Beweegprofessional en Personal Trainer. Opleider, docent, ontwikkelaar.  
Daarbij ook als trainer/coach een zeer ervaren expert op het gebied van begeleiding rondom zwangerschap en bevalling. Gek op lekker eten, drinken, gezelligheid en het motiveren van mensen.

Ellen is mede-eigenaar en zie je bij BliX-EM vooral aan het werk als trainster, beweegadviseur en docent. Daarnaast geeft ze als Floor®-Fysio onder de naam Floor® samen met Karien trainingen rondom zwangerschap en bevalling en bevallingsvoorbereiding.

Marcel

1965, ervaren, creatieve en gedreven trainer. Verre van lui. Ruime ervaring in de sport, met name opgedaan binnen Defensie en bij diverse sportscholen. Gecertificeerd Fitnessprofessional, Fitvak A en Fitvak B, Personal Trainer, bewegingsdeskundige Obese en Prediabetes, bewegingsdeskundige seniorensport. Houdt niet van saaie standaard trainingsprogramma's, wel van variatie en uitdagingen in een training. Kan trouwens ook erg lekker koken. 

Marcel is mede-eigenaar en binnen BliX-EM werkzaam als trainer 

 

Ilse, Karien, Carola en Sabine


Ilse en Carola en zijn Bootcamp-trainsters uit eigen kweekvijver.
Ilse is momenteel in opleiding tot paramedisch (fitness)trainster, Karien is fysiotherapeut en gecertificeerd Floor®-Fysio en YVLO-ZwangerFit t/c. Carola is geregistreerd kinderfysiotherapeut en BliX-EM outdoortrainster
Ze houden allemaal van van sport en mensen. Kijken een beetje verder dan spieren en een grote mond. Groot gevoel voor humor en doorzettingsvermogen. Geen broekies meer en die levenservaring nemen ze mee.


Samenwerkingspartners

Sportcentrum Antvelink          
www.sport-deventer.nl 

Verbindingscentrum de Fontein, Fonteinkruid 61, 7422 MS Deventer
www.fonteincolmschate.nl

Caroline Muller, kinder- en jeugdcoach, trainer, opleider
www.carolinemuller.nl

Sport 2000 Buitink (Colmschate en Twello)

www.sport2000.nl

Aikidogs, hondencoach op het gebied van gedrag, training (her)opvoeding en communicatie tussen mens en hond. Gedragsdeskundige - Personal trainer.  
www.aikidogs.com

 

Nicolaasschool, Schalkhaar