BliX-EM  

 beweegt iedereen, jou ook?

10 maart 2023
Dat is even geleden... we hebben een goed half jaar achter de rug hoor, maar we staan liever buiten training te geven dan dat we achter een laptop zitten :))
Er is wel wat reuring in de club, naast weer veel nieuwe leden erbij heeft Karien BliX-EM verlaten. Ze gaat onder haar eigen naam verder als Floor®-Fysio en wensen haar veel plezier!
Er zijn 2 nieuwe trainsters bijna klaar met de opleiding tot BliX-EM'se bootcamptrainer, heel blij met Anouk de Jong en Sanne vd Spek!
Er is een nieuwe website in de maak, de laatste tekstblokjes en foto's worden nog ingevoegd en we gaan online. 


18 augustus 2022

Wat een warme zomer hebben we! En gelukkig viel de zomervakantie ook grotendeels in deze warme periode.
Na 2 weken BliX-EM'se rust zijn we deze wek weer opgestart. Bijna alle trainers weer terug, alleen onze Sabine heeft besloten om haar trainerswerkzaamheden stil te leggen. Jammer, wij, en zeker alle vaste klanten van haar Schalkse groepen, zullen haar gaan missen. Maar we hebben alle begrip voor haar beslissing en wensen haar het beste!
Gezien de drukte en nu het vertrek van Sabine, zijn wij achter de schermen op zoek naar aanvulling op ons trainersteam. Mocht jij iemand weten die bij ons past, wil je ons dan even inseinen? 

7 maart 2022

En dan is het "zomaar" maart 2022. Corona verliest terrein, maar iets ten Oosten van ons zijn de verliezen groot. Te groot. Dat vrijheid vanzelfsprekend is in Europa is geen vast gegeven meer. Geen moment kunnen leven zonder angst om alles te kunnen verliezen wat je dierbaar is. Wij blijven onze trainingen geven, maar mochten we eens een avondje wat stiller zijn, of wat belerend optreden, dan komt dat omdat we op dat moment vooral ook maar gewoon een mens zijn. Koester dus wat je hebt, en help waar en wanneer je kunt. 

13 oktober 2021
Er zijn mooie dingen gaande mensen! Nieuwe website in de maak, nieuwe trainingsvormen in ontwikkeling en een nog beter klantenportaal. We houden jullie op de hoogte!

9 augustus 2021
Back on track met zijn allen! 
We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben (gehad), wij gaan met het team vanaf vandaag weer met het complete rooster aan de bak. Zien we jullie snel?
En.... de actie bring-a-friend loopt ook hè? Meld jij iemand aan voor de gratis en vrijblijvende proeftraining en deze blijft inderdaad meetrainen? Dan krijg jij een gratis training :-) See ya!19 maart 2021
Eindelijk weer een bijna "gewone" flits :-)
We draaien bijna weer als vanouds, alleen de avondklok zorgt voor nog wat aanpassingen.
We gebruiken bijna nog geen oefenmaterialen, alleen je dynaband en af en toe een oefenmatje. Mooie uitdaging als het gaat om de creativiteit van de trainers..
We hebben bijna geen klanten die geveld zijn (geweest) door Corona
En Sabine is bijna weer inzetbaar na een langdurige rugblessure, yes! Schalkhaar kan bijna weer de vlag uithangen!
Ik ga nog van het woord bijna houden .... NOT!
Op naar het volledig skippen van bijna!

10 december 2020  KIDS BOOTCAMP
We hebben even proef-gedraaid... en met groot succes. Dus vanaf december 202 vast op het rooster, zaterdagochtend van 09.30 - 10.15 KIDS BOOTCAMP, voor kids tussen de 7 en 10 jaar oud. 
Rennen, springen, duwen, hangen, toffe oefeningen, plezier hebben; dát is in het kort een BliX-EM'se kids-bootcamp.
Trainers: Carola Grave (kinderfysio en BliX-EM -bootcamptrainer) en Ilse Bisseling (Paramedisch fitnesstrainer bij BliX-EM) Zij zijn, net als alle andere BliX-EM trainers, in het het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Interesse in een gratis proeftraining voor jouw kind? Neem dan gerust contact op met Ellen (06 - 49 87 39 90) 


14 oktober  update COVID-19 en BliX-EM
We mogen nog! Het was in eerste instantie erg onduidelijk, maar na het nodige speurwerk en gebel kunnen we onze trainingen bijna allemaal blijven geven. Hou de app's, site en social media in de gaten, maar voorlopig kunnen we weer even. 
12:57, 15-10-2020]: Actuele info op www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport:
Binnen en buiten sporten
Is het toegestaan om binnen en buiten te sporten? 
Sporten is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
Voor individuele buitensporten (zoals bootcamp) geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). 
Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is tussen de groepjes en zij niet mengen. 


Plus vanmiddag ook mondelinge toestemming van medewerkster van de gemeente Deventer ✅👌🥳🥳. We zetten max aantal deelnemers per training (lees instructeur) op 12 en gaan dus, rekening houdend met algemene COVID-19 maatregelen door met aanbieden van outdoortrainingen.  We verplaatsen niet, zijn dus wel aangewezen op parkeerplaatsen,  bakenen hartstikke af en mengen niet 👌. Neem je dynaband mee, wij zorgen voor de rest.  
Tot snel en blijf gezond!  Grts Team BliX-EM

20 augustus 2020  WEETJES 

En voor je het weet zijn de scholen weer begonnen en is het alweer eind augustus...
En we hebben niet stil gezeten de afgelopen weken, de meeste trainingen hebben we met het team op kunnen vangen, en man, wat was het af en toe warm! Alleen wij, Marcel en Ellen, hebben nog 2 vrije weken tegoed, en ook onze trainingen worden nagenoeg allemaal waargenomen. Topteam. TROTS! Wat is er nog meer aan weetjes te melden?

*) We hebben tussendoor ook 'even" de overstap van Fitmanager naar Eversports gemaakt, het is wennen aan de lay-out en functionaliteiten maar we hebben er alle vertrouwen in dat we na een paar kleine opstart-issues optimaal gebruik kunnen maken van dit online boekingssysteem / klantenportaal. 
*) Ilse is ondertussen halverwege haar opleiding tot paramedisch trainer / fitnessinstructeur en zowel Karien als Ellen hebben het certificaat Floor®-Fysio in the pocket.
Zo blijven we ons ontwikkelen en kunnen daardoor ook ons aanbod steeds verder uitbreiden.
*) Onze Floor® loopt als een trein, er haken steeds meer mannen aan bij de men-only bootcamps, de kids gaan binnenkort meer aandacht krijgen (hou de social media en website in de gaten!!)  en met de Level40 op het rooster hebben de, ook gewoon leuke meisjes van 40 en ouder, een training die afgestemd is op wat zij nodig hebben om ook leuk 100 te worden ;-) 
*) Ellen's Pi ( de online Pilates op zijn Fysio's)  blijft voorlopig ook nog op het rooster, naast dat deze inhoudelijk zeer doeltreffende training geschikt is voor een hele brede doelgroep heeft toch ook de online-variant zijn meerwaarde; geen oppas nodig, het huis niet uit hoeven, slecht weer is geen issue en na afloop rol je net zo makkelijk via de douche je bed in. 

Kortom, we gaan lekker met zijn allen. Belangrijkste blijft wel dat we gezond blijven, we zijn nog niet af van COVID-19, dus laten we ook allemaal een beetje op de ander en onszelf letten. Goed goan!

22 juni  VAKANTIEROOSTER
En alweer een jaar voorbij... en alweer een iets aangepast vakantierooster voor de boeg! Let dus even goed op de aanvangstijden en eventuele annuleringen in de periode van 4 juli t/m 9 augustus en 21 augustus t/m 8 september. Fijne vakantie allemaal!


22 juni 2020 Update COVID-19
Bijna weer back-to-normal! Vanaf 1 juli mogen we ook weer binnen wat trainingen gaan geven, en met het in-acht-nemen van de 1,5 meter afstand, hygiëne-voorschriften en niet komen trainen als je zelf hoest / proest / niest of als een husgenoot ziek is , gaat het oppakken van de live-trainingen prima. 
Online Pilates op donderdagavond  blijft vanwege de goed reacties op het rooster, op zaterdagochtend werken we nu standaard met 2 trainers en hebben zo de training kunnen inrichten als een gecombineerde regular & FiX-IT-training. Blijf op elkaar letten!

12 mei 2020  Update
Nounou, dat is me toch wel een bijzondere 1e helft van 2020. COVID-19 raast over de aardbol en pakt ook Nederland mee. Met BliX-EM hebben we ook de nodige aanpassingen moeten doen, maar nu, medio mei, kunnen we zeggen dat we er dankzij de inzet van het hele team en de flexibiliteit van onze klanten ons allemaal helemaal niet zo beroerd doorheen sporten. Geleidelijk aan worden de mogelijkheden weer wat royaler en het is nu ook aan ons om te laten zien dat we die veilig weten te gebruiken. Blijf alert op de nieuwsbrieven via Fitmanager en de posts op social media / appjes voor de meest actuele ontwikkelingen maar bovenal; let op elkaar en blijf gezond! 

20 oktober 2019 ZwangerFit en Mom'sFit wordt Floor® !!
Supertrots dat we met BliX-EM vanaf 21 oktober 2019 een officiële Floor®-locatie zijn ( www.ditisfloor.nl)
Wij mogen nu de meest complete zwangerschapscursus en -trainingen aanbieden onder de vlag van Floor®. Eerlijk is eerlijk, er verandert eigenlijk niets behalve de naam, maar de product omschrijving van Floor® dekt de lading toch net nog een stukkie beter. Kwaliteit, fun, echt trainen, Floor® loopt met je mee tijdens deze bijzondere periode!

15 september 2019     EXTRA FIX-IT op het rooster
vanwege de grote populariteit ( terecht ;-)) staat er vanaf 17 september een extra FiX-IT op het rooster, woensdagochtend van 10.15 0 11.15 , locatie Antvelink Sportcentrum

13 Juli 2019         ZOMERROOSTER van start!
vanaf 13 juli tot en met 11 augustus werken we i.v.m. de vakantie met een aangepast rooster; kijk onder tabblad  "trainingstijden en locaties" maar alles staat ook keurig in de kalender op Fitmanager :-)

30 April 2019         FOODCAMP op 31 MEI in DIEPENVEEN
Op 31 mei zal BliX-EM het onderdeel ouder-kind bootcamp verzorgen tijdens een Foodcamp van de organisatie LekkerBoer. Locatie: Aspergeboerderijd : de Boerkamp" in Diepenveen. Superleuk, lekker en leerzaam!!! Kijk eens op de site www.lekkerboer.nl/foodcamp  en meld je op tijd aan want Vol=VOL!

29 April 2019           KORTING BIJ BUITINK SPORT / SPORT 2000  
 
Vanaf 1 mei krijgen BliX-EM-leden 10% korting bij Buitink Sport (Sport 2000)!

3 Maart 2019          OP 9 MAART BLIX-EM -BOOTCAMP DEMO DIEPENVEEN"
Op 9 maart, 16 uur, is er de officiële opening van de Beweegroutes in Diepenveen. Wat een tof initiatief. We zijn gevraagd om een demo te geven, en natuurlijk doen we dat. Ben jij al BliX-EM bootcamper en wil je meedoen? Meld je bij je trainer. En komen jullie anders gewoon even kijken ?!! Meer info hierover op de facebookpagina van Beweegroutes Diepenveen

18 Februari 2019    
VANAF 6 MAART EXTRA TRAINING IN DIEPENVEEN!

Vanwege het daverende succes in Diepenveen gaan we vanaf 6 maart 2019 op de woensdagavond 2 bootcamps aanbieden.  De groep werd te vol, en we hebben zelf een bloedhekel aan wachtlijsten. Gelukkig kan Ilse tijd vrij maken voor een 2e groep, we moeten de tijdstippen wel ietsjes aanpassen. 
Groep 1 start om 19.15 uur, klaar om 20.15 uur, en dan om 20.30 uur start de volgende groep en traint tot 21.30 uur. 


16 Februari 2019  KARIEN vanaf 1 MAART MET ZWANGERSCHAPSVERLOF

Waar je mee omgaat... jawel, ZwangerFit en Mom'sFit-trainster Karien vertoeft momenteel ook in een verwachtingsvolle periode :-) In april verwacht ze samen met man Luuk een 2e spruit en daarom gaat ze binnenkort even off-training.  Haar trainingen worden tijdelijk samengevoegd met de trainingen van Ellen op de 5Hoek ( indoor op zaterdag van 10.45-11.45 en outdoor op dinsdag en donderdag van 19.15-20.15) 


2 Januari 2019  PRACHTIG, KRACHTIG, GEZOND & WAARDEVOL 2019!!!

29 november 2018  WEER EEN NIEUWE LOCATIE!! DIEPENVEEN !  
vanaf 3 januari 2019 zullen we op de woensdagavond ook een bootcamp in Diepenveen gaan aanbieden. Onze groepen lopen vol , ook Schalkhaar draait als de welbekende tiet, en er was duidelijk ook een verzoek vanuit onze klantenkring om een training in Diepenveen te gaan geven. Om Diepenveen kennis te laten maken met BliX-EM en onze leden met de nieuwe locatie is er op zaterdag 8 december een gratis training! Van 13-14 uur, verzamelen om 12.45 uur bij de Bibliotheek, Dorpsstraat 30, Diepenveen

17 OKTOBER 2018 400 leden op de lijst!


1 augustus 2018 
FITMANAGER ACTIEF  
v
anaf deze maand gaan we werken met het Fitmanager klantenadministratie systeem. Jullie zullen gefaseerd worden uitgenodigd via een mail om je, via een persoonlijke activatielink , toegang te verschaffen tot dit uiters t makkelijke en bruikbare systeem. Daaraan gekoppeld zullen we via mails en social media duidelijk uitleg geven hoe en wat. Geloof ons; het wordt allemaal super easy! 
Het meest belangrijk zijn de voordelen voor jullie, zoals
*) makkelijk aan- en afmelden voor trainingen, via app en / of computer, waar je ook bent op dat moment
*) direct inzage in je actuele tegoed aan trainingen en betalingen
*) de mogelijkheid om zelf je hoeveelheid trainingen aan te vullen door in de shop een strippenkaart aan te kopen via een online bestelling en betaling
*) last-minute mededelingen en wijzigingen ontvangen.

27 Mei Vanaf juni 2018 nieuwe locaties en trainingen op het rooster!
 O
p dinsdagavond in Schalkhaar (achter de Lindeboom verzamelen, parkeerplaats bij het wok-lestaulant), van 19.15-20.15 uur een ladies only, gevolgd door een bootcamp voor échte Heeren van 20.30-21.30 uur. Maar dat is nog niet alles; ook op de woensdagochtend een extra bootcamp regular mixed, van 10.30-11.30 uur op de Zandweerd!! Dan is het vertrekpunt de parkeerplaats van sportpark Zandweerd ( hoek Brederodelaan en Roland Holstlaan) 
 

27 Mei
 BliX-EM IN DE LUCHT EN KOLDER IN DE KOP:
VAN 1 T/M 8 JUNI ALLE BOOTCAMPS DE HELE WEEK HARTSTIKKE GRATIS!!!!
OOK VOOR INTRODUCEES en GEINTERESSEERDEN

14 April Zelfverdediging voor vrouwen

Bij voldoende animo volgt er binnenkort een introductiecursus BliX-EMs verweer. Bij deze cursus ligt de nadruk niet op vechten. Het is ook géén cursus karate of kickboksen maar ligt de focus juist op Bewustzijn; hoe te reageren en een bedreigende situatie niet te laten escaleren. Als laatste middel is er dan het tijdelijk uitschakelen van degene die je iets aan wil doen. En daar krijg je wel tips voor. Het zullen 3 tot 4 bijeenkomsten worden, waarin je theoretische info krijgt en aan de slag gaat met praktische vaardigheden. Als de locatie en data bekend zijn zal de aanmelding gaan lopen. 

13 April Update

Aan de datum van de update is te zien dat BliX-EM druk is............Nog meer uitbreiding, het verkennen van nieuwe locaties en het bedenken van nieuwe trainingen. In de vorige update hebben we onze twee nieuwe trainsters al geïntroduceerd, echter we hebben er nog één bij, Karien Brederode. Zij is net als Ellen ook opgeleid als fysiotherapeut en geregistreerd ZwangerFit® trainster/coach. Voorlopig zie je haar aan het werk als  Zwangerfit- en FiX-IT-trainster, bevallingscoach en "juf" bij de Babymassage.

Zodra wij de nieuwe trainingsocaties hebben bepaald, zal er een update komen op onze website met tevens een meer uitgebreide voorstelronde van onze nieuwe train(st)ers. We verklappen in ieder geval al dat we in Schalkhaar ter hoogte van de Lindeboom gaan starten en in Noord-Deventer ter hoogte van de Zandweerd. Er komt dus een aanvulling op de mogelijkheden van deelname op Dinsdagavond in Schalkhaar (een men's only en een ladies only) en op Woensdagochtend op de Worp (een ladies-only) en op de Zandweerd (een mixed!)

19 december UPDATE  

2017 is bijna op. En wat een jaar was dát!
Diverse hoogtepunten bereikt, we zitten op meer dan 400 leden, hebben steeds meer trainingsmogelijkheden en we hebben een zeer trouw ledenbestand. Een goed teken. Een paar leuke events met jullie kunnen doen, veel publiciteit gekregen en we zijn onderhand bekend en berucht in Deventer en wijde omstreken! De laatste weken van het jaar merken we altijd dat het even wat rustiger is met het aantal deelnemers tijdens de outdoortrainingen. Donker, kou, regen, we snappen best dat je lekker wilt cocoonen en dat die Kerstborrels en andere feestmomenten óók in je agenda moeten passen. Daarentegen hebben we iedere training nog ruim voldoende enthousiastelingen en het hééft gewoon ook wel wat!
En, face it ,'t is wel handig naast al het calorierijke gesnaai.. Hoeft er in januari allemaal niet meer af! 

Verder lijkt het misschien wat rustig aan het BliX-EM-front, maar niets is minder waar.
We waren bijna uit ons trainingsjasje aan het groeien, en het werd dus hoogste tijd om keuzes te maken. 
Een ledenstop? NOT!  
Grote groepen met 1 trainer? NOT! 

Dan dus maar trainers zoeken die we in kunnen gaan zetten. Dat bleek echter makkelijker gezegd dan gevonden. We leggen de lat blijkbaar hoog :-/ . Maar we weigeren om concessies te doen aan onze visie op het trainerschap. Er bleek uiteindelijk maar 1 oplossing; zelf gaan opleiden.. En dat kost natuurlijk wat tijd; een opleiding schrijven, kandidaten vinden, opleiden, bijschaven. En ondertussen ook gewoon de hele bliksemse boel blijven draaien. 
Op dit moment zijn we zover dat onze trainees Sabine Vijge en Ilse Bisseling in de laatste fase zitten. Jullie hebben ongetwijfeld al kennis gemaakt met ze, en dat geldt dan ook meteen voor je spieren :-) In januari 2018 zullen de laatste stappen gezet worden en hopen we vanaf februari 2018 deze toppers in te kunnen gaan zetten. We zullen ze binnenkort ook via deze site voorstellen.

Kortom: we werken achter de schermen aan de voorwaarden om verder te kunnen groeien. Hou ons in de gaten op de site(s), maar vooral; blijf lekker meetrainen! 
Voor nu wensen we jullie vast gezellige, warme feestdagen en een gezond, prachtig en krachtig 2018!  M & E


17 december
ROOSTER FEESTDAGEN 2017
Op 25 en 26 december 2017 en 1 januari 2018 vervallen alle reguliere trainingen. Vanaf vrijdag 22 december 2017 t/m 1 januari 2018 zijn er GEEN BliX-EMBall trainingen in de Fontein!

7 september  Stichting DiastaseNetwerk officieel 
Vanaf 7 september 2017 kunnen we het "in oprichting" deleten; de Stichting is officieel ingeschreven! 

10 juli  23-30 JULI 2017 VERVALLEN ALLE TRAININGEN!!


11 mei  EXTRA ZWANGERFIT OUTDOOR & FIX-IT op het PROGRAMMA
Vanwege het enorme succes :-) staat er vanaf donderdag 11 mei een extra training FiX-IT op het vaste programma. Ook de ZwangerFit heeft er een een trainmoment bij zodat we kunnen blijven zorgen voor voldoende persoonlijke aandacht. 

13/4  2e PAASDAG een BliX-EM BOOTCAMP op BUSSLOO
Kijk onder het kopje "home" voor meer info!


12/4  BIANCA TON nr 250! Gefeliciteerd :-)
19/3 BIJNA 250 ACTIEVE BLIX-EM'se SPORTERS!!!!
We kunnen binnenkort onze 250e sporter verwelkomen.... houd Facebook en de site in de gaten voor een super-actie en bijpassend cadeau voor nummer 250!!!


4/2 Samenwerking met Run2BFit

Hardlopen is een sport op zich. Wil je als beginner verantwoord opbouwen, of wil je sneller/langer gaan lopen, dan is goede begeleiding goud waard. Na jarenlang zelf looptrainingen te hebben gegeven staat dit momenteel niet op onze prio-lijst. Maarr latenwe nou een hartstikke leuke verse loopgroep in onze "wijk" hebben; Run2BFit!
Speciaal voor BliX-EM-leden hebben zij een leuke loopcursus in de aanbieding, hou de FB-site in de gaten voor meer nieuws!


26/12 BOOTCAMP with FRIENDS & FAMILY

We doen het weer! Na het grote succes van vorig jaar ook nu weer een verfrissende bootcamp op 2e Kerstdag. En, familie en vrienden van harte welkom! Geen kosten voor jullie, wel na afloop van ons een warm drankje met wat lekkers. Opgave vóór 20 december.

17/12 BUGGY BOOTCAMP!
Voor alle BliX-EM'se mama's en papa's; een uur bootcamptraining waarbij je je "buggyproof" baby/peuter mee kunt nemen. We starten om 11 uur vanaf Sportcentrum Antvelink. 

 5/12 Sint op bezoek!
Op 5 december zijn er ivm dit hoge bezoek 's avonds GEEN trainingen.

23/11 NOTEER VAST IN JE AGENDA: B F F !! 2e KERSTDAG!!
Nadere info volgt.
Hou van 11-13 uur vrij
Familie en vrienden op bezoek? GEEN excuus. Neem ze gewoon mee naar een unieke Bootcamp for Friends & Family!

20/11 Pilates en een extra BliX-EM Ball op het rooster
Vanaf maandag 28 november is er op de maandag van 14-15 uur een BliX-EM ball training en van 15.15-16.16 uur een Ellen's Pi; merendeels grondoefeningen, combinatie van beetje Pilates, Yoga, tai Chi en fysiotherapie,  en uitermate geschikt om souplesse, kracht en coördinatie te trainen. En jawel; je gaat er ook van zweten :-)
Deze indoortrainingen zijn in vc De Fontein, Fonteinkruid, Deventer ( zie "locaties")

19/09 Ellen initiator kick-off expertmeeting diastase
Naast het opjutten van klanten ;-) , houden we ons als trainers ook al jaren bezig met het kwaliteitsbeleid van therapeuten & trainers in Nederland. Wetenschappelijke onderbouwing, nieuwe inzichten, toetsen en ontwikkelen. Ellen is nu mede-initiatiefneemster in het opzetten van een landelijk expertiseteam als het gaat om diagnose, behandeling en sporten bij diastase. Een probleem waar heel wat vrouwen mee te maken krijgen. Belangrijk werk om uiteindelijk ook deze klanten tijdens het sporten optimaal te kunnen begeleiden.


29/09 BOOTCAMP op de WORP; NOU en OF!! 

VANAF 5 OKTOBER EEN EXTRA GROEP
jaja, dat loopt als een trein daar aan de overkant. Zo goed dat we een tweede groep kunnen starten, vanaf woensdag 5 oktober is er ook een training van 19.15-20.15 uur, en er zijn nog enkele plaatsen vrij. 

23/08 BOOTCAMP VOOR LADIES-ONLY op de Worp??
Ahhh, dat wordt spannend... zou het dan toch... misschien lukt het.... Back to where it all started??? Er wordt volop geinventariseerd en gebrainstormd. Een BLiX-EM'se bootcamp aan de andere kant van Deventer op het programma??? Houd onze Facebook-site ook in de gaten!

23/08 TRY-OUT ZwangerFit® AQUA
Dat is cool! En fijn met deze tropische temperatuur! ZwangerFit® Aqua is in ontwikkeling en ism zwembad De Schaeck bieden we vanavond onze ZwangerFit® ladies een pilot aan. Natuurlijk ook lekker ontspannen in het water, maar de naam ZwangerFIT zegt genoeg... er wordt ook getraind! Benieuwd naar hun ervaringen :-) 

NB: DE REGULIERE OUTDOOR IS, EENMALIG, VERPLAATST NAAR 20 UUR!

19/08 Nieuw trainingsrooster vanaf 1 september
We groeien hard en dat is natuurlijk prachtig nieuws. Nog mooier wordt het met ons nieuwe aanbod; meer van het goede en verse, unieke trainingen in de vorm van Swissball-trainingen, low-medium impact bootcamps en Ellen's Pi! Kijk onder het kopje aanbod voor een duidelijke omschrijving.

17/08 Lotte Wichard is klant nr 150!
Gefeliciteerd Lotte, jouw 10 gratis trainingen zullen extra goed voelen :-) Welkom!

17/9  gaan wij meedoen aan de Hoenderrun (www.hoenderrun.nl) wie doet er mee?

3 en 4 september in Hellendoorn de strongsister- en de strongmanrun.....Interesse

*** Binnenkort gaan we onze 150 klant verwelkomen. Ik denk vast dat hij/zij de 1e 10-strippenkaart gratis krijgt

09/07 BOOTCAMP IN HOENDERLOO MET DAMES (EN HEER)
Na de heren was het de beurt aan de dames om training te volgen in Hoenderloo. Wederom supertraining en mooie ervaring. Voor herhaling vatbaar.............toch..

12/09 VIJFHOEKLOOP SAMEN MET BliX-EM
Trots op allen die mee hebben gelopen, Klasse gedaan

09/06 BOOTCAMP IN HOENDERLOO MET DE MANNEN
Vette coole baan van ruim 25 hindernissen. wat hebben we allemaal maximaal gewerkt, maar ook gelachen en.......................iedereen nat :)

23/05 BOOTCAMPS TIJDENS ZWEM4DAAGSE DE SCHAECK, TWELLO
Vrijdag de 27e mei geven wij 2 demo-bootcamps , kijk op de site van de Schaeck voor meer info!

16/05 PRESENTATIE "SPORTEN TIJDENS EN NA JE ZWANGERSCHAP, DE DO"S & DONT'S" 

Op woensdag 6 juli voor klanten van de verloskundige praktijk Anno; leuk! Voor goede zorg, zorg je samen.


12/05 NIEUWE FACEBOOK PAGINA'S online
ZWANGERFIT® BLIX-EM DEVENTER EN "ELLEN AALPOEL BEVALLINGSCOACH"  zijn nu online te bezoeken! Neem eens een kijkje ;-)

02/05 BliX-EM TEAMSHIRTS PASSEN & BESTELLEN!
Vanaf 1 mei liggen de BliX-EMse shirts klaar in alle pasmaten, voor heren, dames en kids. Dus kom iets eerder voor je training.... prijs, incl bedrukking...5 €....p/s!

14/04 DE JOPPESCHOOL GAAT BOOTCAMPEN!
Hoe gaaf is dat! In de maand mei gaat BliX-EM wekelijks met een hele groep kids van de Joppe-school aan het bootcampen. De prachtige omgeving is er, de kids, BliX-EM...kom maar op mei!

10/04 BliX-EM warmt op voor de IJSSELLOOP KidsRun  
Bordes-moment voor Ellen; BliX-EM verzorgde de gezamenlijke Warming-Up op de Brink voorafgaand aan de start  van de KidsRun

04/04 BLOG OVER DONDER & BLIX-EM ouder-kind BOOTCAMP ONLINE !!
Heel blij zijn we met de prachtige blog van "onze" Saskia van Klaarbergen over het bootcampen met kinderen. Zij sport samen met 6-jarige zoon Camiel bij ons en heeft voor kidseropuit.nl een mooie blog geschreven. Kijk eens op die site en tip je omgeving!


22/03  Rust  = Herstel  = Groei !
Gedurende de periode 22 t/m 29 maart nemen de trainers een weekje rust en zijn er GEEN BLiX-EM' se trainingen!

19/03 FOTOSHOOT door MOMENT GELUK
Marije van Moment Geluk Fotografie heeft de eerste groep op de gevoelige plaat vastgelegd... en hoe! Prachtige foto's die op Facebook te zien zijn. Binnenkort zijn onze Heeren en kids aan de beurt; hou de FB-site in de gaten ;-)


21/02 Donder & BliX-EM;  nu vanaf 6 jaar!!!
Wat een feestje die Donder & BliX-EM! Vanaf nu is de leeftijd waarop kids welkom zijn verlaagd naar 6 jaar. Kom het eens proberen en geniet van het plezier wat jullie samen beleven tijdens een uur Donder & BliX-EM. Pap's en mama's natuurlijk van harte welkom, maar ook fitte opa's, oma's, ooms en/of tantes. 


14/02 RESULTATEN FIT-TESTEN bekend 
Vanavond de laatste testrapporten via mail verstuurd. 18 BliX-EM-se sporters die alles gaven tijdens de test en daarmee een duidelijk beeld kregen van hun huidige fitheid. Kracht bovenlichaam, kracht onderlichaam. uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en lichaamssamenstelling. Voor een aantal leuk om te zien waar ze nu staan in vergelijking met de vorige test. En voor de "nieuwelingen" een helder startpunt om vanaf te vertrekken op weg naar verbetering.De volgende ronde wordt zsm in de planning opgenomen en meegedeeld! 

06/02  FIT-TESTEN
Ben je benieuw hoe het is met je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie, souplesse en lichaamssamenstelling?
Wil jij graag inzicht in je trainingsresultaten? En een trainingsadvies-op-maat?
Schrijf je dan in voor een fittest. Op zaterdagmiddag 6 februari bieden we weer de gelegenheid. De test duurt ongeveer 20 minuten en vindt plaats in Sportcentrum Antvelink. Leden worden via een mail uitgenodigd, ben je nog geen lid; meld je aan via info@blix-em.eu. 

01/01  Donders nog an toe!
JA! We gaan starten met Donder & BliXem! 
Een bootcamp voor een papa of mama samen met een dochter of zoon in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Een aangepaste training, veilig voor kind en ouder. Samen sporten, plezier hebben, frisse buitenlucht; een wekelijks waardevol en exclusief uurtje samen. 
Start is op zaterdag 16 januari as.; we vertrekken om 11 uur vanaf ons vaste vertrekpunt sportcentrum Antvelink, David Wijnveldtweg 4. (Vijfhoek)
Verzamelen om 10.50 uur. Voor meer info; mail, app of bel ons!
Kosten: 1 strip van de BliX-EM-strippenkaart per duo per training. Proeftraining voor nieuwe leden is gratis. 

VERTEL HET VERDER AAN VRIENDJES EN VRIENDINNETJES !!!24/12 In 2016 Starten we met 3X3 & Donder en BliXem:
lees volgende week meer.......

23/12 Kerst Boo(s)tCamp op 2e Kerstdag:
Op zaterdag 26 december van 09:30 tot 10:30 after-Kerst-diner-Boo(s)tCamp. Introducees* gratis, dus sportspullen aan en neem familie, kids, buren en vrienden mee. (*deelname op eigen risico)

12/12 Weer of geen weer, onze outdoortrainingen gaan altijd door:
de zaterdag- en woensdagochtenden zijn fantastisch om te komen trainen. Heerlijk in de frisse winterse lucht, veel zuurstof en na vijf minuten heb je geen last meer van de kou en de wind en geniet je van de omgeving, de zon en het zweten. En ben je blij dat je toch bent komen trainen. Goed gedaan Dames en Heer. Wij zijn trots op jullie.

1/11 Data trainingen (H)Ell's Angels bekend:
Op zaterdag 28 november, 23 januari, 27 februari, 26 maart en 23 april van 12.30 -14 uur kun je mee komen trainen om je optimaal voor te bereiden op obstacle-, mud- strong sister-Runs etc. Techniek- en tactiektrainingen, klimmen, klauteren, hangen, (modder)baden, icm loopafstanden tussen de 3-6 km. Ladies only, vanaf 18 jaar. 
Kosten: 1 strip van de BliX-EM strippenkaart of 10 € per training. Locaties worden tijdig bekend gemaakt via de site van BliX-EM, FB en/of app en op de trainingen. Voor meer info of aanmelden; gebruik het contactformulier op deze site, de Facebook-site of mail naar ellen@blix-em.eu 


21/10 Sportcentrum Antvelink en BliX-EM gaan samenwerking aan!
Vanaf 1 november zal BliX-EM haar trainingsaanbod gaan uitbreiden met indoor-trainingen!!
Op de dinsdagochtend zal er de unieke training "BliX-EMBol" (met het gebruik van FitBallen) op het rooster komen, evenals een training specifiek gericht op dames met lage rug-, bekken- en/of bekkenbodemklachten. 

Erg blij zijn wij met de samenwerking met Antvelink Sportcentrum, gevestigd aan de David Wijnveldtweg in Deventer. Jawel; daar is ook dé parkeerplaats waar wij onze BliX-EM Boo(s)tcamptrainingen starten. Wij houden jullie op de hoogte en kijk regelmatig eens onder het kopje "aanbod".

15/10 BliX-EM-start!

2 Weken na onze start staat de teller op ruim 30 deelnemers! Blij!

27/9 Hoe fit ben jij eigenlijk? Meten = weten!

Op de zaterdagen 7/11/15, 6/2/16, 7/5/16 en 6/8/16 wordt door ons team een testmoment verzorgd. We hebben een creatieve en uitdagende test ontwikkeld die jou inzicht geeft in de status van je kracht - lenigheid - uithoudingsvermogen - coördinatie en snelheid. 
Aanmelden op de training. Iedereen die in het bezit is van een BliX-EM strippenkaart kan hier kosteloos aan deelnemen. (standaard tarief niet-leden is 22,50 €, actie-tarief 7 november 7,50 € !)

26/9 Goed nieuws!

Om aan de vraag te voldoen hebben we nog een BliX-EMse Boo(s)tcamp vast op de agenda gezet. Iedere zaterdag van 09.30-10.30 uur een miXed-training; zowel heren als dames welkom. Wees gerust, de training wordt zodanig vormgegeven dat iedereen zich op haar/zijn gemak voelt en op individueel niveau kan trainen. 

23/9 Proeftrainingen Bootcamp groot succes!

De afgelopen 2 weken hebben we diverse proeftrainingen BliX-EMBoo(s)tcamp gegeven en de opkomst was geweldig!

Wat een enthousiasme..... Aanvankelijk hadden we alleen de dames als doelgroep voor ogen maar al rap meldden zich de eerste mannen en hebben we daarom ook direct een trainingsavond voor "men-only" in onze agenda opgenomen.

Volgende week starten we met de reguliere trainingen, nu as. zaterdag de 26e september hebben we voorlopig de laatste GRATIS proeftraining waarbij op deze training zowel dames als heren welkom zijn. Minimumleeftijd 18 jaar. 

Dus: sportkleding uit de kast, veters in je sportschoenen en familie, vrienden, buren en collega's meenemen voor een BliX-EM'se Bootcamp!

We starten om 09.30 uur vanaf onze verzamellocatie op de parkeerplaats bij vv. Kon.UD.